Hoe deelnemen ?

Hoe deelnemen?

 


Om deel te nemen aan een wandeltocht hoef je geen lid te zijn van een wandelclub. Deelnemen is heel eenvoudig en verplicht tot niets. De lijst van alle georganiseerde wandelingen vind je in het boek "WALKING IN BELGIUM" of op de site www.walkinginbelgium

  1. Je kan vrij starten tussen de opgegeven starturen (bv. 8 – 15 u.). Een inschrijvingskaart kan je bekomen in de startplaats van de wandeltocht.

  2. Na invullen deponeer je het luik ‘inschrijfkaart’ in de startbus (nabij de uitgang), en je neemt het luik ‘controlekaart’ mee op je wandeltocht.

  3. Wandelen is eenvoudig en gebeurt op eigen tempo. Je kiest ter plaatse een afstand (bv. 6 km, 12 km, …) en volgt de speciale wandelpijltjes. Op regelmatige tijden is een ‘rustpost’ voorzien. Daar kan je even pauzeren en iets eten of drinken vooraleer je verder stapt. Hier laat je ook telkens het luik ‘controlekaart’ afstempelen.

  4. Ongeacht welke afstand je kiest, steeds kom je op het einde in de startzaal terug. Daar kan je al dan niet je persoonlijk wandelboekje laten afstempelen, en er eventueel nog wat uitrusten na de wandeling.
Nog geen afbeelding geselecteerd