VERRASSINGSREIS  2017

 

Er staat dit jaar terug een verrassingsreis op het programma.

Alle knopen zijn doorgehakt en het programma ligt vast . Hieronder vinden jullie alvast een (heeel) klein tipje van de sluier.

 

VERRASSINGSREIS   —   EEN AANRADER   !!!!!

 

Ja inderdaad , de verrassingsreis zit volledig in elkaar en belooft terug de moeite te worden , met toch wel mooie momenten van cultuur , bourgondisch , enz….

 

Wat we wel al kunnen verklappen is dat deze reis doorgaat op  :

 

ZONDAG  11  juni 2017

 

We vertrekken om 8h15 aan de gekende opstapplaats en zullen omstreeks 18u30 terug zijn .

 

Voor deze trip is een warm middagmaal inbegrepen in de prijs . Tevens is het aangeraden een goede stapschoen aan te doen voor deze dag .

 

De prijs is vastgelegd op 55 euro  per persoon (inbegrepen alle bezoeken , gidsen , bus heen en terug , middagmaal , versnaperingen , drankje bij het middagmaal.

Andere persoonlijke dranken en uitgaven zijn niet inbegrepen  !!

 

Er kunnen maximum 50 personen mee op deze uitstap !!! , Opgelet , reeds 25 pesonen schreven zich al in voor deze uitstap !! Snel wezen is dus de boodschap  !

 

Het is terug voor elk wat wils , schrijf u dus tijdig in indien u van een verrassing houdt .

 

AANDACHT :  er wordt ook een flink stukje gestapt  en we komen ook heel wat trappen tegen !!!


Inschrijven bij Johan Temmerman : (09.378 15 30 ) na 17u ; inschrijven voor 15 mei 2017 !! (e mail mag ook : johantemmerman1@skynet.be)

 

Betalingen kunnen gebeuren per overschrijving op het rekeningnummer van de Reigerstappers :   BE92 0015 8423 5423  met vermelding van naam en aantal personen .